Вашият индивидуален час

Личният контакт с всяка от Вас е изключително ценен, затова е истински важно за нас да се срещнем на индивидуална консултация в бутика ни, с предварително запазен час, за да уточним подробностите около създаването на Вашия мечтан тоалет.

Споделяме с Вас какво може да очаквате по време на всяка от пробите и на какво ще наблегнем, за да можете предварително да отговорите на въпросите си и да си представите идеите, които да реализираме заедно.

 

Индивидуална консултация 

По време на първата ни среща започваме с детайлите около предстоящия повод – какъв тип е той и кога ще се състои. След това се прехвърляме на Вашите идеи и желания, тип фигура, естетика и личен вкус, за да структурираме основите на перфектното облекло. Спрямо това избираме подходящи материи, кройки, допълнителни елементи като камъни, дантели и набор от платове. В бутика ни имате възможност да се докоснете до вече реализирани модели и примерни платове, за да бъде изборът Ви още по-информиран. Благодарение на партньорите ни от цял свят можем да намерим точно това, което си представяте! На финала на консултацията обобщаваме всичко около Вашия мечтан тоалет и започваме да творим.

 

Първа проба

След като сме готови с конструкцията запазваме час за първата Ви проба, за да напаснем модела спрямо Вашето тяло и извивки, да преценим с какви допълнителни материали и акценти да продължим работата си, и най-важното – да усетите самите Вие тоалета си. Ако се налага, фиксираме конструктивни промени по Вашия тоалет и продължаваме с работата. За тази среща ще са ни необходими около 40 мин., но при необходимост може да предвидите и повече, ако има нужда от допълнителни корекции.

 

Следващи проби

Това е моментът на финализиране на магията. След като всичко основно по Вашата визия е уточнено и коригирано, имате възможност отново да премерите тоалета си, да се докоснете до всеки детайл по него, и ако се влюбите от пръв поглед – да продължим с взимане на дължина, спрямо обувките, които сте планирали за събитието или Вашите индивидуални предпочитания. Най-често с тази проба приключва процесът по създаване на тоалета Ви, но ако има нужда от нещо допълнително, което желаете да сътворим, нашата съвместна работа продължава докато не видим Вашата широка усмивка.

 

Процесът

За нас, създаването на всеки тоалет е едновременно трепетно вълнение, непрестанен творчески процес и истинска магия. Удовлетвореността от крайния резултат и Вашите най-искрени емоции ни кара да оставаме без думи, всеки път.

По време на съвместната ни работа се ръководим от високите международни стандарти за създаване на облекла, обслужване и работна етика. Наша основна цел е процесът по създаване на Вашия тоалет да бъде зареждащ, да Ви носи лекота и спокойствие, знаейки че сте в правилни ръце. Това е и причината отношенията с клиентите ни винаги да остават за дълго и вярваме, че това е пътят към достигането до Вашите сърца.