LIZA KAIN в България

След завръщането си на родна земя младата дизайнерка продължава да създава шедьоври, които не остават незабелязани и от българските медии.

Интервю в "Шоуто на сценаристите", 7/8 ТВ

Интервю в "Събуди се", Нова ТВ

"Италианското издание на списание "Vogue" публикува снимки на палто, направено от Лиза. Изработката на дрехата отнема месеци денонощен труд."

Виж цялото интервю

Интервю в "COOL...T", bTV

"Слоеве от материи, цветове и детайли - да, вероятно не сте виждали такава дреха до този момент и именно затова списание "Вог" (Vogue) е привлечено от него."

Виж цялото интервю

Интервю в dir.bg

"Различна, нестандартна, откровена и смела - тези думи описват марката "LIZA KAIN". Няма как да очакваме по-малко, при положение, че Елизабет се е дипломирала в колежа, в който е учил легендарният Джими Чу!"

Виж цялото интервю

Интервю в uspelite.bg

"Заминах с идеята, че непременно ще се върна вкъщи рано или късно, и прекарах в Лондон 3 години."

Виж цялото интервю

Интервю във в. Труд

"В модата с 3D принтери могат лесно да се правят уникални елементи от облеклото, а с лазерите – да се изрязват прецизно кройките."

Виж цялото интервю

Интервю във в. "България днес"

"Българката споделя, че създаването на една дреха е дълъг процес, който включва креативност и доста математика. За последното й помага Софийската математическа гимназия, която завършва преди години."

Виж цялото интервю

Интервю във vesti.bg

„Винаги съм имала афинитет към модата и изкуството, както и към това да експериментирам, създавайки по-нестандартни визии."

Виж цялото интервю

Интервю в hora.today

"Избрах модата заради многото ѝ лица. Създаването на една дреха е дълъг процес, който включва много креативност, а също и математика."

Виж цялото интервю