Докоснете се до нашите корсети – запазената марка на бранда ни

Корсетът – използван още през средните векове, внасящ отличителен почерк на всяка визия, създава истинско изящество с женската фигура. Вдъхновени от това, ние създаваме емблематичните за бранда корсети и ги имплементираме във всяка наша колекция. Освен, че са изключително ефектни и елегантни, те карат клиентите ни да се чувстват и изглеждат феноменално!

Питате се каква е тайната? Отделяме внимание на конструкцията! В работа ни използваме специални метални банели, които опъват материите много добре и позволяват постигане на безкомпромисен краен резултат. Може да видите различни модели и форми в колекциите ни, както и в custom корсетите, които изработваме по желание на клиента. Основната ни цел е да моделират тялото така, че да изглеждат сякаш за излети спрямо формите му.

Чашките пасват идеално на бюста, а ако търсим добавяне на допълнителен обем имаме възможност да вградим и подплънки, с които са постигнем желания ефект. Оформянето на цялостната визия се постига с добавяне на връзки, с които да „затворим“ корсета. Препоръчваме тях на нашите клиенти, тъй като позволяват свобода и прилепват значително по-добре сравнение с циповете. Веднъж оформили основните щрихи, преминаваме към избора на деколте, което може да бъде изцяло по желание на клиента.

Втората тайна съставка, която прилагаме при всяка изработка, са детайлите! По време на нашата индивидуална консултация в бутика ни в гр. София, създаваме заедно една истинска магия, която да допълни визията! Без значение дали ще бъде част от цялостен тоалет или създаден единично, всеки корсет се моделира спрямо Вашите представи, без никакви ограничения. Започваме с избор на материя, цвят или комбинация от такива, които позволяват плавно и интересно преливане към различни текстури, форми и нюанси. Можем да направим визията още по-запомняща се с избор от различни цветове на банелите.

Плавно пристъпваме към по-дребните детайли, които създават духа на всяка дреха! Дантели, камъни, пайети, фини пърхащи частици, пера – това са само част от акцентите, които може да добавим към всеки корсет, за да се превърне в произведение на изкуството. Подреждаме и оформяме детайлите така, че да се сливат естествено с визията, изцяло пред клиента, за да сме сигурни, че всичко е точно там, където си го представяте.

В бутика ни разполагаме и с много готови модели, които да послужат за идеи и вдъхновение, ако не сте сигурни какво точно търсите. Нашата експертиза и опит в света на модата ни позволява да създаваме персонални решения за всеки Ваш повод, дори да не сте сигурни какво точно търсите. Не се колебайте да ни посетите!