Как да пренесем емоцията от специалното събитие в ежедневието?

Една от основните мисии, с която се отличава бранда и в която силно вярваме, е функционалността на всяка изработена от нас дреха. Освен реализиране на Вашата мечта, чрез създаване на бляскава визия за специалното Ви събитие, ние се стремим да запазим тази емоция във времето. Това е и нашата запазена марка! Питате се как може да се случи? Силно вярваме, че изработена по подходящия начин, конструирана така, че да може да се разделя на части, Вашата дреха за специален повод може да се превърне в ефектно допълнение към ежедневния Ви аутфит.

Обменяйки опит и идеи по време на първата Ви индивидуална консултация, ние обсъждаме това с Вас, и споделяме за възможните опции, спрямо избрания от Вас модел. Най-често, при роклите, се спираме на вариант за изработка на корсет и пола към него, за да получите два отделни тоалета, които може да комбинирате по избран от Вас начин след деня на събитието. Тайната съставка на всичко това е, че никой няма да разбере и със сигурност не бихте могли да видите разликата - в това се крие уникалността на LIZA KAIN! 

Когато целим постигане на богата и обемна визия, имаме възможност да изработим комбинация от поли, които да се надградят за постигане на желания ефект. Така лесно може да свалите една от тях дори по време на повода и да се отличите с нов тоалет, точно като разцъфнало цвете. Всяка пола може да бъде коригирана до дължината, която желаете, дори след деня на събитието, за да я използвате и в ежедневието си с тази лека корекция.

Идеята на бранда, за функционалност на тоалетите, е силно приложима и при гащеризоните. При изработката им отново създаваме модел от две части, което позволява долната да бъде носена като панталон в ежедневието, а горната - да бъде съчетана като ефектен топ с дънки или пола. Всичко зависи от Вас и въображението Ви.

Най-емблематични за бранда са корсетите! В тях се крие магията на всяка визия. Те имат хиляди приложения, а начинът на изработка е авторски, което няма да остане незабелязано, дори при комбинирането им в ежедневието с по-непретенциозна долна част. Позволете си да блестите и да се чувствате добре в кожата си, това гарантирано ще прикове погледите към Вас!

Напомняме Ви, че сме разположение да обсъдим всяка Ваша идея по време на индивидуална консултация в нашия бутик, с предварително запазен час.