Как да изберем перфектната бална рокля?

Трепетният момент от завършване на първия по-важен етап от живота е съвсем близо и идва време да помислите за своята визия по време на бала си? Споделяме с Вас 5 основни насоки, които ще Ви помогнат да изберете перфектната бална рокля. Въпреки че тя изглежда по различен начин за всеки, крайният резултат е винаги един и същ – ослепителна визия и истинско щастие от реализирането на една мечта.

  1. Вдъхновете се: Разгледайте примерни модели, които да илюстрират детайлите, материите, кройките, които Ви карат да мечтаете! На разположение имате всички идеи на света. Така по- лесно ще визуализирате цялостната магическа визия, която предстои да сътворим заедно. Давайки ни насоки и позволявайки ни да усетим Вашата естетика, вкус, предпочитания и съображения, и оставяйки се в нашите ръце, давате начало на възможно най-приятния процес по създаването на мечтания Ви тоалет! В сайта ни ще откриете модели, разработени с много любов и внимание към детайлите, които са чудесен източник на вдъхновение и идеи! Не забравяйте, че всеки един от тях може да бъде изработен в цвят и размер по избор. Не се притеснявайте да комбинирате текстури и различни модели! Можете да създадете желаната визия, съчетавайки горна част от един модел и долна част от друг модел, за постигане на мечтания краен резултат. 
  1. Съобразете тоалета с индивидуалните си предпочитания и фигура: Всяко тяло е различно и точно затова е нужно да намерите дрехата, която Ви отива, оформя фигурата Ви, подчертава най-хубавите Ви черти и извивки, и Ви кара да се чувствате комфортно. Тази така важна стъпка е част от първата Ви индивидуална консултация в бутика на LIZA KAIN. На нея отделяме достатъчно време, за да преминем през този процес заедно и да Ви помогнем да изберете изящен тоалет, който освен отличаващ се със страхотна визия, ще Ви кара да се чувствате комфортно в собствената си кожа. Помислете в какви дрехи се харесвате, дори да са ежедневни! Споделяйки ни, ще можем да си създадем представа, за всички красиви черти на тялото Ви, които искаме да подчертаем!
  1. Помислете за времето и мястото: Тази на пръв поглед дребна подробност понякога е от изключително значение за типа тоалет, на който ще се спрете. Традиционно, по време на баловете през месец май, времето не винаги е благоприятно. Спрямо мястото на събитието може да предвидите дължината на роклята – дали да бъде дълга, къса, тип русалка, от две части или такава с много набор и плат, за постигане на класическа визия на принцеса. Горната част на тоалета Ви също не е за подценяване – корсет, с презрамки, с или без ръкав - това са само част от подробностите върху, които може да помислите. Не подценявайте предвиждането на връхна дреха – ние от LIZA KAIN може да създадем такава специално за Вас, в синхрон с балната Ви визия.
  1. Отделете внимание и на детайлите: Детайлите винаги имат значение! Те допълват роклята и я правят единствена, и неповторима. След като се спрете на конкретен модел, помислете какви искате да бъдат „финалните щрихи“ по нея. Може да заложите на перли, мъниста, дантела или други дребни детайли, които да допълнят тоалета Ви. Съветваме Ви да не оставяте на заден план чантата, която ще изберете за специалния си ден. Напомняме Ви, че в нашия бутик се фокусираме върху цялостната Ви визия, затова с най- голяма любов работим усърдно върху разработването на модели чанти, колани и други аксесоари, които да я допълнят.
  1. Пренесете емоцията от специалния повод в ежедневието: Често се случва след официалния повод така любимата дреха да остане в гардероба и да не бъде облечена никога повече. За нас е истински важно да продължите да пренасяте емоцията от важните събития в ежедневието си, затова сме помислили и за това! По време на първата ни консултация предлагаме възможности за изработка на тоалет от няколко части, за да можете лесно да ги комбинирате и напасвате към други визии, които не са с толкова официален характер. Често срещана практика е нанасянето на леки корекции след събитието, които позволяват да носите тоалета си отново и отново в ежедневието.

Освен абитуриентски рокли, ние от LIZA KAIN можем да изработим и такива за абсолвентски бал, сватба или всеки друг специален и не толкова строго официален повод. Ръководим се изцяло от Вашите желания, за да създадем истинско съвършенство, което да Ви кара да сияете на Вашия специален ден. Свържете се с нас за индивидуална консултация и ще обсъдим всички Ваши идеи.