Историята на бранда

Бъдете зашеметяващи на всеки специален повод! Заедно създаваме Вашата мечта, която да Ви кара да сияете. Персонализиран подход, наситени и пъстри цветове, красиви и ефирни материи, функционалност и щипка магия - това са тайните съставки на всеки създаден модел, а вдъхновението сте самите Вие! Трепетите от всяко важно събитие, мечтаната визия и моментът, в който всичко стане реалност - ние сме до Вас през цялото това време, за да създадем заедно Вашата приказка!

Благодарение на придобития опит и знания в University of Arts London и след London College of Fashion Show 2018, създателката на бранда Елизабет започва да гради стъпка по стъпка своята мечта, която да носи усмивка на всяка притежателка на нейните облекла, и да я кара да се чувства истински специална в своя мечтан тоалет.

Моделите на LIZA KAIN не остават незабелязани още след създаването на бранда през 2018 г., когато колекцията ѝ е публикувана във Vogue Italia и редица други престижни международни издания. Със своя женствен, елегантен и бляскав стил, LIZA KAIN печели сърцата и на изпълнители от ранга на Aurora, както и младото протеже на Boy George - Jamie Hannah. Те избират бранда за свои участия и публични изяви.

Днес, брандът е любимец на редица български и чуждестранни артисти, които блестят на свои участия и поводи със специално създадени за тях модели, спрямо енергията, формите на тялото и духа, който носи всяка от тях. Михаела Маринова, DARA, Дара Екимова, Bloom Twins са само част от звездите, които се доверяват на Елизабет.

LIZA KAIN създава облекла за всяко събитие, съчетавайки похвати, умения за надграждане на цветове и материи, и различни конструкции, съобразявайки се с представите на всеки клиент, оформяйки цялостната визия спрямо извивките на женското тяло. Моделите от Bridal и Special Occasions колекциите могат да бъдат допълнени от персонализирани, спрямо тоалета аксесоари като чанта и сако, които да допълнят всеки тоалет.

Нека Вашата приказка се превърне в реалност! Очакваме Ви, за да реализираме Вашата мечта.